Ariete 733 Party Grill asztali grillsütő


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Új, hordozható BBQ grill ideális húsok, halak és zöldségek sütésére! Teljesítmény: 2.200 W, asztali kivitel: 33 x 25 cm, rozsdamentes acél rács, szabályozható termosztát, eltávolíthat Teljes leírás >

Termékleírás

Új, hordozható BBQ grill ideális húsok, halak és zöldségek sütésére! Teljesítmény: 2.200 W, asztali kivitel: 33 x 25 cm, rozsdamentes acél rács, szabályozható termosztát, eltávolítható zsiradékgyűjtő tartály, eltávolítható vezeték, sütésre kész jelzőfény.

Gyártó
Ariete
Teljesítmény
2200 W

Az olcsó.hu Ariete 733 Party Grill asztali grillsütő árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Ariete 733 Party Grill asztali grillsütő vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.