TRISTAR KP-6245 elektromos főzőlap dupla


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Német TRISTAR gyártmányú kompakt, hordozható 2 lapos elektromos főzőlap, 2x fokozatmentes hőszabályzóval. Öntöttvas alkatrészekből és hőszabályozó szerkezetből áll, amely a lassú t Teljes leírás >

Termékleírás


Német TRISTAR gyártmányú kompakt, hordozható 2 lapos elektromos főzőlap, 2x fokozatmentes hőszabályzóval. Öntöttvas alkatrészekből és hőszabályozó szerkezetből áll, amely a lassú tűztől a forralásig szabályozható, felülete tartós és könnyen tisztítható.
Két főzőlappal: egy 190 mm-es 1.5 kW-os és egy 160 mm-es 1 kW-os lappal.
Összteljesítmény: 2500W
Külön-külön fokozatmentes hőfokszabályzó
Túlmelegedés elleni védelem
Működésjelző lámpa
Könnyű kezelhetőség
2 főzőfelület 190+160mm lap.
Súly: 4kg
Hálózati feszültség 230-240V 50Hz


Gyártó
Tristar
Típus
elektromos főzőlap (vaslapos)
Vezérlés
mechanikus
Főzőzónák száma
2 zónás
Kivitel
szabadon álló
Indukciós
nem
Teljesítmény
2.5 kW

Az olcsó.hu TRISTAR KP-6245 elektromos főzőlap dupla árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy TRISTAR KP-6245 elektromos főzőlap dupla vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.