Steba Steba IK300 Dupla Indukciós főzőlap


109.990 Ft -tól

Hitte volna, hogy a STEBA főzőlappal egyszerre takarít meg 50%energiát és 30% időt? Ez az indukciós lap 90%-kal növeli a hatékonyság! A hétvégi házban is kényeztetné családját? Vigye ma Teljes leírás >

Boltok és árak

STEBA IK300 Dupla indukciós főzőlap  

Szállítási ár és információk:
RAKTÁRRÓL azonnal! A készülék bemutatótermünkben átvehető vagy házhoz szállítjuk Önnek.

Steba Steba IK300 Dupla Indukciós főzőlap  

Szállítási ár és információk:
A házhozszállítás díja Magyarország területén: Bruttó 50 000Ft fölött 0Ft Bruttó 49 999Ft -ig 990 Ft


Termékleírás

Hitte volna, hogy a STEBA főzőlappal egyszerre takarít meg 50%energiát és 30% időt? Ez az indukciós lap 90%-kal növeli a hatékonyság! A hétvégi házban is kényeztetné családját? Vigye magával a STEBA indukciós főzőlapot és gyorsan, kényelmesen főzze meg kedvencüket! A STEBA IK 300 indukciós főzőlapot Önnek ajánljuk, ha: Szeretne kevesebb idő alatt megfőzni. Önnek is számít, ha energiatakarékos konyhai eszközökkel dolgozik, mint amilyen a STEBA indukciós főzőlap is. Többször kevésnek bizonyul a már meglévő főzőlap. Szeretne korszerű főzőlapon főzni, de nincs hova beépíteni. Ha nem csak otthon, hanem például a hétvégi házban is szívesen lepné meg szeretteit a kedvenc ételükkel. +1 Ha Önnek fontos az ellenőrzött, német minőség, a prémiumminőségű indukciós főzőlap. Az indukciós főzőlap működésének alapja, hogy a főzőlap alá helyezett elektromágnesnek köszönhetően főzéskor rögtön az edény belseje melegszik és főzőlap csak annyira melegszik fel amennyire maga az edény felmelegíti. Ennek megfelelően az indukciós főzőlap biztonságosabb, energiatakarékosabb, gyorsabb, könnyeben tisztítható, pontosabban beállítható a kívánt hőmérséklet. A STEBA IK 300 indukciós főzőlap kiváló minőségét a STEBA márka néven kívül a Schott Ceran kerámia felület biztosítja. Az indukciós főzőlap két, max. 28 cm-es edény használatára alkalmas, melyek edényfelismerő funkcióval bírnak. A főzőlapok eltérő teljesítményűek, a nagyobb 1800W a kisebb 1300W-os. Az indukciós főzőlap beépíthető, de ha Önnek a hétvégi házban vagy nyaraláskor van szüksége főző felületre, kiváló választás a mobilként is használható STEBA indukciós főzőlap. Vagy nagy a család és a sok finomság elkészítésére kevésnek bizonyul a már meglévő főző felület, viszont nincs hely már tovább bővíteni azt? Ezt a problémát is megoldhatja a STEBA indukciós főzőlap segítségével! Méretének és súlyának köszönhetően könnyen elhelyezheti a konyhában és már indulhat is a főzés! A STEBA indukciós főzőlap további kényelmi funkciókat is tartogat! időzítője 0-180 perc között állítható be, hogy Önnek ne kelljen az idő miatt aggódnia a hőmérséklet szabályozó 60 -240 C között szabályozható a 10 teljesítmény fokozat is mind az Ön garantált sikerét biztosítja!

Gyártó
Steba
Típus
üvegkerámia főzőlap
Vezérlés
szenzoros (érintőgombos)
Főzőzónák száma
2 zónás
Kivitel
beépíthető
Indukciós
igen

Az olcsó.hu Steba Steba IK300 Dupla Indukciós főzőlap árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Steba Steba IK300 Dupla Indukciós főzőlap vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások