Steba IK60E indukciós főzőlap


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Szeretne részese lenni a modern, technikai innovációknak? Kicsi konyhájába keres egy takarékos, akár beépíthető főzőlapot? Nyaralójába szeretne egy mobil, könnyen hordozható főzőlapot, Teljes leírás >

Termékleírás

Szeretne részese lenni a modern, technikai innovációknak? Kicsi konyhájába keres egy takarékos, akár beépíthető főzőlapot? Nyaralójába szeretne egy mobil, könnyen hordozható főzőlapot, mellyel megoldódnak a főzési problémái? Ismerje meg a Steba IK60 indukciós főzőlapot, tudja meg hogyan érhet el 50 % -os energia megtakarítást a használatávalA STEBA IK60  indukciós főzőlapot Önnek javasoljuk, ha:   szeretne egy olyan megoldást használni háztartásában, mely ötvözi a ma legmodernebb technológiáját a gazdaságossággal, és a praktikummal szeretne gyorsan és energiatakarékosan főzni, ezáltal kímélve pénztárcáját és a környezetet elfogadja, hogy az indukciós főzőlapot, csak mágnesezhető acél, vagy vastartalmú edényekkel tudja használni konyhája esztétikuma és háztartási szokásai miatt elegendő egy beépíthető főzőlap szeretné nyaralójában egyszer, s mindenkorra megoldani a főzést, nem szeretne gázpalackokkal bajlódni szereti a gazdaságos, automatikus eszközöket, szereti kényeztetni magát a rengeteg szabályzási, beállítási lehetőséggel a tűzhelye tisztítását könnyen szeretné megoldani +1 szeretné ötvözni a gazdaságosságot az esztétikummal: ideális megoldás egy beépíthető indukciós főzőlapA STEBA indukciós főzőlapja ötvözi az innovációt az esztétikummal. A modern, letisztult forma kiváló minőséggel és technikai fejlettséggel párosul. Szívesen változtatná a hőfokot főzésnél? Hallott már a kényelmes, időzíthető eszközökről, s szeretne egy olyan főzőlapot, melyen beállíthatja a működés időtartamát?   Rizst vagy tarhonyát főz, s már sokszor odaégette? Ismerje meg a STEBA IK 60 indukciós főzőlapot, s tudja meg, hogy milyen hasznos segítség, ha a főzés időtartamát be tudja állítani előre, elkerülheti az étel odakozmálódását. Ismerje meg a működését is, tudja meg, hogyan lehetséges, hogy egy lábos víz 1 perc alatt felforrjon! Fedezze fel a STEBA indukciós főzőlap összes előnyét, ismerje meg a működését is!

Gyártó
Steba
Típus
üvegkerámia főzőlap
Vezérlés
szenzoros (érintőgombos)
Főzőzónák száma
1 zónás
Kivitel
beépíthető
Indukciós
igen
Teljesítmény
2 kW
Szélesség
30 cm

Az olcsó.hu Steba IK60E indukciós főzőlap árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Steba IK60E indukciós főzőlap vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.