Steba IK23 indukciós főzőlap


24.990 Ft -tól

Szeretne Ön is lépést tartani a XXI. század technikai vívmányaival? Vágyik arra, hogy egy igazán modern eszköz legyen a birtokában, melynek használatával akár 50 %-os energia megtakarítás Teljes leírás >

Boltok és árak

STEBA SB IK23 Indukciós főzőlap 2000W  

Szállítási ár és információk:
RAKTÁRRÓL azonnal! A készülék bemutatótermünkben átvehető vagy házhoz szállítjuk Önnek.

Steba Steba IK23 Indukciós főzőlap  

Szállítási ár és információk:
A házhozszállítás díja Magyarország területén: Bruttó 50 000Ft fölött 0Ft Bruttó 49 999Ft -ig 990 Ft


Termékleírás

Szeretne Ön is lépést tartani a XXI. század technikai vívmányaival? Vágyik arra, hogy egy igazán modern eszköz legyen a birtokában, melynek használatával akár 50 %-os energia megtakarítást tud elérni?   Ismerje meg a Steba IK23 indukciós főzőlapot, melyben ötvöződik a praktikum, a letisztult formavilág és a modern technológia. A Steba IK23 Önnek való, ha: szeretne lépést tartani a technika vívmányaival, és szeretne gyorsan és energiatakarékosan főzni legalább olyan fontos Önnek a takarékoskodás, mint a környezet kímélése szereti az olyan készülékeket, melyek ötvözik az innovációt az esztétikummal szereti az olyan automatikus, gazdaságos eszközöket, melyek számtalan különböző funkcióval könnyítik meg az Ön mindennapjait egy edényes főzőlap elegendő Önnek, mert kicsi háztartást vezet +1 telekre, nyaralóba, kempingezéshez egyszerű, praktikus és alkalomadtán mobilizálható megoldást keres a főzéshez Ismerje meg a Steba IK23 indukciós főzőlap működését is, tudja meg, hogyan teszi lehetővé ez a technika, hogy az edényben a vizet, akár egy perc alatt felforralja!

Gyártó
Steba
Típus
üvegkerámia főzőlap
Vezérlés
szenzoros (érintőgombos)
Főzőzónák száma
1 zónás
Kivitel
szabadon álló
Indukciós
igen
Teljesítmény
2 kW
Szélesség
28.5 cm

Az olcsó.hu Steba IK23 indukciós főzőlap árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Steba IK23 indukciós főzőlap vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások