OneConcept Chefzone, fekete, dupla indukciós


33.490 Ft

A oneConcept Chefzone dupla indukciós főzőlap 3400 W-tal melegszik, a lehető legjobb teljesítmény elérésére. A főzőlap 10 teljesítményszintet kínál. Opcionálisan a teljesítményt szabá Teljes leírás >

Boltok és árak

OneConcept Chefzone, fekete, dupla indukciós főzőlap, 3400 W, 270°, időzítő, beépített  

Szállítási ár és információk:
A termék raktáron van. Postaköltség 1 990 Ft utánvétel, valamint 1 490 Ft előreutalás és PayPal esetén.


Termékleírás

A oneConcept Chefzone dupla indukciós főzőlap 3400 W-tal melegszik, a lehető legjobb teljesítmény elérésére. A főzőlap 10 teljesítményszintet kínál. Opcionálisan a teljesítményt szabályozhatjuk a kívánt hőmérséklet alapján 60 °C és 240 °C között. A főtt ételeket és leveseket is mindig a megfelelő hőmérsékletűre melegíti fel, majd állandóan ezen tartja. Főzés "al dente": Nem csak a tészták és a rizs, de a zöldség és a szaftos steakek is percre pontosan elkészülnek. Hiszen a dupla indukciós főzőlapon a Wattokat vagy hőmérsékletet a kívánt főzési idővel köthetjük össze. A oneConcept indukciós főzőlap kikapcsolásakor hangjelzést hallhatunk, amely jelzi a program végét. A oneConcept nagyon egyszerűvé teszi a főzést. Mindent beállíthatunk az érintőpanelt használva, és leolvashatjuk a beállításokat a piros LED kijelzőről. Mindkét főzőlapot külön-külön beállíthatjuk. A fekete kerámia felületnek köszönhetően az indukciós lap nem csak a tekinteteket vonzza, de nagyon könnyű karbantartani és tisztítani. Kis méreteinek köszönhetően a oneConcept Chefzone indukciós dupla főzőlap kiváló szingli háztartásokba, diákoknak, vagy kis családoknak.

Gyártó
OneConcept
Típus
elektromos főzőlap
Vezérlés
szenzoros (érintőgombos)
Főzőzónák száma
2 zónás
Kivitel
szabadon álló
Indukciós
igen
Teljesítmény
3.4 kW

Az olcsó.hu OneConcept Chefzone, fekete, dupla indukciós főzőlap, 3400 W, 270°, időzítő, beépített árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy OneConcept Chefzone, fekete, dupla indukciós főzőlap, 3400 W, 270°, időzítő, beépített vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások