König HA-INDUC-21 2 zónás indukciós főzőlap


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Ez a divatos tervezésű, 3500 Wattos két zónás, indukciós főzőlap megkönnyíti a főzést. Nagy felületek és könnyű kezelhetőség. A különböző hő leadás 60 és 240 celsius fok közöt Teljes leírás >

Termékleírás

Ez a divatos tervezésű, 3500 Wattos két zónás, indukciós főzőlap megkönnyíti a főzést. Nagy felületek és könnyű kezelhetőség. A különböző hő leadás 60 és 240 celsius fok között állítható. Ideális melegítéshez kiolvasztáshoz, sütéshez. Bemeneti feszültség:

Gyártó
König
Típus
üvegkerámia főzőlap
Vezérlés
szenzoros (érintőgombos)
Főzőzónák száma
2 zónás
Kivitel
szabadon álló
Indukciós
igen
Teljesítmény
3.5 kW

Az olcsó.hu König HA-INDUC-21 2 zónás indukciós főzőlap árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy König HA-INDUC-21 2 zónás indukciós főzőlap vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.