Klarstein Virtuosa beépíthető főzőlap (7000W)


93.990 Ft -tól

A Klarstein Virtuosa indukciós főzőlap a technológiai innovációt kombinálja a luxus küllemmel, miközben új csillogást hoz konyhájába. Az indukciós főzés biztonságos, hatékony és energ Teljes leírás >

Termékleírás

A Klarstein Virtuosa indukciós főzőlap a technológiai innovációt kombinálja a luxus küllemmel, miközben új csillogást hoz konyhájába. Az indukciós főzés biztonságos, hatékony és energiatakarékos: a közvetett, a fazék és a főzőrész közötti hőátvitel helyett a hő közvetlenül a fazékban alakul ki az elektromágneses oszcillációs áramkörnek köszönhetően – az üvegkerámialap csak azért forrósodik fel, mert a forró fazék rajta van.

A Virtuosa főzőlap négy főzőrészt kínál, 18-18 cm-es átmérővel, melyek összesen 7000 W teljesítménnyel főzik meg a fazekakba és serpenyőkbe tett ételt. Két főzőrész 1500 W teljesítményt, kettő pedig 2000 W-t kínál, hőmérsékletüket külön-külön állíthatjuk be, 9 hőmérséklet fokozatban. A Klarstein indukciós tűzhelyet a beépített, digitális kijelzős érintőérzékelővel irányíthatjuk, tehát a főzőlap felületén nem találunk további szabályzókat és gombokat. A hőmérsékleten kívül minden főzőrészt be is programozhatunk egy időzítő segítségével percenkénti, vagy 10 percenkénti léptékben. Az időzítő az eltelt idő után egy hangjelzés kíséretében kapcsolja ki a főzőlapot.

A beépített tűzhely különféle biztosítékokkal rendelkezik, hogy a főzés simán menjen: A fazék felismerő funkció egy automata mechanizmussal van összekötve, amely kikapcsolja a főzőlapot, ha nincs rajta egy hozzáillő fazék. Hasonlóan aktiválódik a túlmelegedés elleni védelem, nehogy a főzőlap túl forró legyen. A maradékhő mutató arról nyújt információt, hogy a kikapcsolt főzőlapok még melegek-e. Ezenkívül aktiválhatja a gyerekzárat is, nehogy tévedésből változtatások történjenek a főzés beállításaiban.

Vizuális szempontból a Klarstein Virtuosa indukciós főzőlap impozáns fekete színű, könnyen karbantartható üvegkerámia felülettel rendelkezik, amely bármelyik konyhába könnyedén beilleszkedik – legyen az klasszikus, vagy modern. A főzőlap beépítéséhez szükséges anyagok küldemény részei.

Gyártó
Klarstein
Típus
üvegkerámia főzőlap
Vezérlés
szenzoros (érintőgombos)
Főzőzónák száma
4 zónás
Kivitel
beépíthető
Indukciós
nem
Teljesítmény
7 kW
Szélesség
60 cm

Az olcsó.hu Klarstein Virtuosa beépíthető főzőlap (7000W) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Klarstein Virtuosa beépíthető főzőlap (7000W) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások