Klarstein Virtuosa beépíthető főzőlap (6500W)


63.790 Ft -tól

A Klarstein Virtuosa kerámia fozolap a technológiai innovációt kombinálja a luxus küllemmel, miközben új csillogást hoz konyhájába. A Virtuosa fozolap három fozorészt kínál, ketto 16,5 c Teljes leírás >

Termékleírás

A Klarstein Virtuosa kerámia fozolap a technológiai innovációt kombinálja a luxus küllemmel, miközben új csillogást hoz konyhájába.

A Virtuosa fozolap három fozorészt kínál, ketto 16,5 cm és egy 20 cm átmérojut, valamint a 12-23 cm-es vario lapot fazekak részére, melyek összesen 5300 W teljesítménnyel fozik meg a fazekakba és serpenyokbe tett ételt. Két fozorész 1200 W teljesítményt, a nagy 1800 W-ot, a vario pedig 800, 1600, vagy 2300 W-ot kínál, homérsékletüket külön-külön állíthatjuk be, 9 homérséklet fokozatban. A Klarstein kerámia tuzhelyet a beépített, digitális kijelzos érintoérzékelovel irányíthatjuk, tehát a fozolap felületén nem találunk további szabályzókat és gombokat. A homérsékleten kívül minden fozorészt be is programozhatunk egy idozíto segítségével percenkénti, vagy 10 percenkénti léptékben. Az idozíto az eltelt ido után egy hangjelzés kíséretében kapcsolja ki a fozolapot.

Vizuális szempontból a Klarstein Virtuosa kerámia fozolap impozáns fekete színu, könnyen karbantartható üvegkerámia felülettel rendelkezik, amely bármelyik konyhába könnyedén beilleszkedik – legyen az klasszikus, vagy modern. A fozolap beépítéséhez szükséges anyagok küldemény részei.

Gyártó
Klarstein
Típus
üvegkerámia főzőlap
Vezérlés
szenzoros (érintőgombos)
Főzőzónák száma
4 zónás
Kivitel
beépíthető
Indukciós
nem
Teljesítmény
6.5 kW
Szélesség
60 cm

Az olcsó.hu Klarstein Virtuosa beépíthető főzőlap (6500W) árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Klarstein Virtuosa beépíthető főzőlap (6500W) vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások