Fagor IFT-84 R Indukciós főzőlap


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Szélesség: 80 cm 4 db indukció Plusz zóna Digitális vezérlés 12 teljesítményfokozattal Gyermekbiztonsági zár Maradékhő-kijelzés minden zónában Biztonsági termosztát minden főzőzóná Teljes leírás >

Termékleírás

Szélesség: 80 cm 4 db indukció Plusz zóna Digitális vezérlés 12 teljesítményfokozattal Gyermekbiztonsági zár Maradékhő-kijelzés minden zónában Biztonsági termosztát minden főzőzónában 1 – 99 perces időkapcsoló minden zónánál Érintéses vezérlés A "touch control" kezelőpanel számos programozási alternatívát biztosít, és használata rendkívül könnyű. Főzés és tisztítás egy pillantás alatt...és már el is tűnt Egy összehasonlító tanulmányban az indukciós hő bizonyult a leggyorsabbnak 2 liter víz 20C-ról 95C-ra történő melegítése során. Booster funkció Felgyorsítja a melegítési folyamatot. Egyetlen főzőzónára koncentrálhatja 2 teljesítményét. Egy biztonságosabb konyha Számos biztonsági berendezéssel rendelkezik, mint a maradékhő kijelző, kikapcsoló termosztát vagy a biztonsági zár.

Gyártó
Fagor
Típus
üvegkerámia főzőlap
Vezérlés
szenzoros (érintőgombos)
Főzőzónák száma
4 zónás
Kivitel
beépíthető
Indukciós
igen
Szélesség
80 cm

Az olcsó.hu Fagor IFT-84 R Indukciós főzőlap árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Fagor IFT-84 R Indukciós főzőlap vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.