Vaillant atmoSTOR 220/5 XZ bojler


363.879 Ft

A Vaillant atmoSTOR 220/5XZ direkt fűtésű melegvíztároló. Az atmoSTOR direkt fűtésű melegvíztárolók műszaki megoldásai a normál kényelem mellett mérsékelt takarékosságról is gondo Teljes leírás >

TermékleírásA Vaillant atmoSTOR 220/5XZ direkt fűtésű melegvíztároló. Az atmoSTOR direkt fűtésű melegvíztárolók műszaki megoldásai a normál kényelem mellett mérsékelt takarékosságról is gondoskodnak. A gázüzemű, direkt fűtésű Vaillant melegvíztárolók komfortos megoldást jelentenek akár több fogyasztási hely (zuhanyzók, mosdók, mosogatók) egyidejű melegvíz ellátására. Nagy tárolókapacitásuk miatt hagyományos melegvíz szolgáltatást biztosítanak családi és ikerházakban, kisebb éttermekben, valamint szabadidő központokban. A direkt fűtésű VGH tárolók csekély hőveszteséggel rendelkeznek a jó minőségű freonmentes hőszigetelésnek köszönhetően. Ennek megfelelően nagy mennyiségű melegvíz tartható készenlétben higénikus módon, a korrózió ellen védett belső zománcozás révén.

Termék részletes ismertetése:

Két direkt fűtésű tároló összekapcsolásával nagyobb igények is kiszolgálhatók
Földgáz- és (átszereléssel) PB-gáz-üzem, a jó minőségű hőszigetelés miatt kevesebb gázfogyasztás
Alacsony károsanyag-kibocsátás
Csekély hőveszteség az FCKW (freon)-mentes hőszigetelésnek köszönhetően
Beállítható lábak segítségével gyorsan és könnyen szerelhető
Tisztítónyílás a belső felületek könnyű ellenőrizhetőségéhez
Piezoelektromos gyújtás és termoáramkörös lángfelügyelet füstgázszenzorral


Gyártó
Vaillant
Űrtartalom
220 liter
Teljesítmény
8.6 kW
Üzem
Gáz

Az olcsó.hu Vaillant atmoSTOR 220/5 XZ bojler árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Vaillant atmoSTOR 220/5 XZ bojler vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások