Hajdu Z 50 EK villanybojler


57.449 Ft -tól

Elektromos Űrtartalom : 50 liter Méretek : 515 x 495 mm Maximum üzemi nyomás :7 bar Teljesítmény :1,8 kW Felfűtési idő 65C-ra (h) :1,8 A készülék egyidejűleg több vízvételi hely ellátá Teljes leírás >

Termékleírás

Elektromos Űrtartalom : 50 liter
Méretek : 515 x 495 mm
Maximum üzemi nyomás :7 bar
Teljesítmény :1,8 kW
Felfűtési idő 65C-ra (h) :1,8 A készülék egyidejűleg több vízvételi hely ellátására is alkalmas. A tárolt meleg víz mind tisztálkodási, mind étkezési célra alkalmas. A készülék külső burkolata magas fényű, fehér porlakk bevonattal ellátott acéllemez. A tárolótartály acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet fiziológiailag semleges, speciális tűzzománc és beépített magnézium aktívanód biztosítja. A tároló hőszigetelése 37,5 mm vastag freonmentes poliuretán hab, amely biztosítja a meleg víz hosszú idejű hőn tartását.
 

Gyártó
Hajdu
Űrtartalom
50 liter
Teljesítmény
1.8 kW
Üzem
Elektromos

Az olcsó.hu Hajdu Z 50 EK villanybojler árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Hajdu Z 50 EK villanybojler vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások