Hajdu ZV 80 bojler


67.399 Ft -tól

A Hajdu ZV80 zártrendszerű, vízszintes elhelyezésű villamos fűtésű forróvíztároló. A falra, akár jobbos akár balos kivitelként ill. a mennyezetre valamint a padlóra is, felszerelhető, Teljes leírás >

TermékleírásA Hajdu ZV80 zártrendszerű, vízszintes elhelyezésű villamos fűtésű forróvíztároló. A falra, akár jobbos akár balos kivitelként ill. a mennyezetre valamint a padlóra is, felszerelhető, zártrendszerű készülékek egy vagy egyidejűleg több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására is alkalmasak. A tárolt melegvíz mind tisztálkodási, mind étkezési célra alkalmas.
A felszerelés csak vízszintes helyzetű lehet. A készülékek külső burkolata magas fényű, fehér porlakk bevonattal ellátott acéllemez. A tárolótartály acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet fiziológiailag semleges, speciális tűzzománc és beépített magnézium aktívanód biztosítja. A kívánt vízhőmérséklet forgatógombbal állítható be, legfeljebb 80°C-ra. Mind a készülék élettartama (vízkövesedés), mind az energiatakarékosság szempontjából célszerű a vízmelegítőt kb. 60°C-on üzemeltetni, s ennek alapján kell megválasztani a tároló űrtartalmát. Magasabb hőmérsékletet csak meg növekedett melegvíz igény (pl. vendégek érkezése) esetén célszerű beállítani.

Termék részletes ismertetése:

Kiváló hőszigetelés
Energiatakarékos vízszintes elhelyezés
Aktív anódos korrózióvédelem
Speciális tűzzománcozott tartály
Teljes felfűtés 5 órán belül


Gyártó
Hajdu
Űrtartalom
80 liter
Teljesítmény
1.8 kW
Üzem
Elektromos

Az olcsó.hu Hajdu ZV 80 bojler árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Hajdu ZV 80 bojler vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások

szikora Andrásné
anonim user
Kb 5 éves az álló 80 l-es Hajdu villanybojlerem. Nem melegít, csepeg. A férjem szerint kilukadt a tartály. Kérem segítsenek! Köszönettel Szikoráné

petermaxtrend.hu válasza:

Tisztelt Hölgyem!

Látatlanba a véleményem, hogy az Önök készüléke el van vízkövesedve.
Hívjon a készülékhez szerelőt, mert elképzelhető, hogy vízkőtelenítéssel, és 1-2 alkatrész cseréjével a készülék tovább működtethető! Amennyiben a készülék cseréjére van szükség szívesen állunk rendelkezésére!

Üdvözlettel

Pilinyi Péter

kazanwebshop.hu

kazanwebshop.hu válasza:

Tisztelt Hölgyem!
Javaslom keressenek fel egy Bojler szerelőt, aki pontos diagnózist tud felállítani.