Hajdu GB 80.2 bojler


105.952 Ft -tól

A Hajdu GB80.2 falra szerelhető, zártrendszerű kémény nélküli melegvíztároló, egyidejűleg több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására is alkalmas. A tárolt melegv Teljes leírás >

TermékleírásA Hajdu GB80.2 falra szerelhető, zártrendszerű kémény nélküli melegvíztároló, egyidejűleg több vízvételi hely, illetve zuhanyzós csaptelepek ellátására is alkalmas. A tárolt melegvíz mind tisztálkodási, mind étkezési célra alkalmas. Beépítése kis és közepes méretű lakásokba ideális. A készülék esztétikus formai kialakításúak: a külső burkolat magas fényű, fehér porlakk bevonattal ellátott acéllemez, a szerelvénytér burkolat fehér műanyag. A Hajdu GB80.2 őrlángos, a gyújtás piezo-elektromos. A kívánt vízhőmérséklet forgatógombbal állítható be.

Termék részletes ismertetése:

Kiváló hőszigetelés
Minimális készenléti energia felhasználás
Aktív anódos korrózióvédelem
Kiemelkedő tüzeléstechnikai hatásfok
Gyors felfűtés
Szabályozható vízhőmérséklet


Gyártó
Hajdu
Űrtartalom
80 liter
Teljesítmény
2 kW
Méret
515x859 mm
Egyéb jellemzők
Szabályozható melegvíz hőmérséklet
Üzem
Gáz

Az olcsó.hu Hajdu GB 80.2 bojler árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Hajdu GB 80.2 bojler vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások

GERSE FERENC
anonim user
A kérdésem az,hogy gázboylert lehet e fürdőszobába szerelni van a kikötés milyennek kell lennie. Köszönettel Gerse Ferenc
szerelvenywebshop.hu

szerelvenywebshop.hu válasza:

Tisztelt Gerse Ferenc!
Lehet gázboylert a fürdőszobába felszerelni. Csak az a kérdés miet? Kéményes vagy nem? Mekkora a helyiség? Van e légbeszívó?
Üdvözlettel: Pakai Péter