Wolf CGB-35 gázkazán


982.472 Ft -tól

Kondenzációs fali fűtő kazán, Teljesítmény: 34,9 kW, Hatásfok: 110 % Műszaki adatok: Füstgázcsatlakozás: 80/125 mm HMV teljesítmény: 34,9 kW Magasság: 855 mm Szélesség: 440 mm Mély Teljes leírás >

Termékleírás

Kondenzációs fali fűtő kazán, Teljesítmény: 34,9 kW, Hatásfok: 110 %

Műszaki adatok:

Füstgázcsatlakozás: 80/125 mm
HMV teljesítmény: 34,9 kW
Magasság: 855 mm
Szélesség: 440 mm
Mélység: 393 mm
Súly: 45 kg
Névleges hőterhelés: 33 kW
Elektromos védettség: IP X4D

Wolf CGB 35 kW zárt égésterű kondenzációs falikazán. Egyszerű szerelés, kezelés és karbantartás jellemzi, minden alkotórész előlről elérhető. Magas működési hatásfokkal rendelkezik, 110 %. A Wolf CGB típusú kondenzációs falikazán zárt égésterű, helyiség levegőtől független vagy függő üzemben is használaható és álló hengeres HMV tárolóval összeköthető (SE-2). Folyamatos szabályozás vagy "A" energiaosztályú folyamatos szabályzású szivattyúval rendelkezik. A fűtési hőcserélőt a fűtési rendszer leürítése nélkül lehet karbantartani, mivel egyszerűen kifordítható. A levegő/füstgáz mérőcsonkok a készüléken kívül találhatók. A gázégő földgázra és propán gázra is megfelel.

Termék részletes ismertetése:

Kondenzációs fali fűtő gázkazán
Egyszerű szerelés
Egyszerű karbantartás
Minden alkotórész előlről elérhető
Magas működési hatásfok
Folyamatos szabályozás vagy "A" energiaosztályú folyamatos szabályzású szivattyú
A levegő/füstgáz mérőcsonkok
Könnyen kifordítható hőcserélő

Gyártó
Wolf
Típus
Gázkazán
Füstelvezetés
Kondenzációs
Elhelyezés
Fali
Teljesítmény
35 kW
Használati melegvíz előállítás
Nincs melegvíz előállítás
Hatásfok
110 %

Az olcsó.hu Wolf CGB-35 gázkazán árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Wolf CGB-35 gázkazán vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások