Remeha Calenta 35s gázkazán


579.989 Ft

A Remeha Calenta 35s Fali Kondenzációs Fűtő Gázkazán egy helytakarékos megoldást jelent, kompakt méretének köszönhetően akár falba, akár szekrénysorba is elhelyezhető, biztosítva ezzel Teljes leírás >

Termékleírás

A Remeha Calenta 35s Fali Kondenzációs Fűtő Gázkazán egy helytakarékos megoldást jelent, kompakt méretének köszönhetően akár falba, akár szekrénysorba is elhelyezhető, biztosítva ezzel a rugalmas felhasználhatóságot.

A gázkazán a kondenzációs technológiának köszönhetően nem csak egyszerűen gazdaságosan üzemeltethető, hanem környezet barát is. Nem csak az alacsony károsanyag kibocsátása kiemelkedő tulajdonsága, hanem a zajszintje is. A csendes üzemnek köszönhetően a közvetlen környezetünket és a kazán közelében tartózkodókat sem zavarja.

A Remeha Calenta 35s Fali Kondenzációs Fűtő Gázkazán egy egyedülállóan új kazán testtel rendelkezik, melynek köszönhetően egyedülállóan széles modulációs tartománnyal rendelkezik a gázkazán.

A Remeha Calenta 35s Fali Kondenzációs Fűtő Gázkazán a helyiség levegőjétől független üzemmódban működnek, nem használják az égéshez a helyiség levegőjét és az égéstermékek sem kerülhetnek vissza a helyiségbe.

A gázkazán üzemeltetését nagyon könnyű elsajátítani, a kezelő felülete egyszerű, átlátható. A vezérlő öndiagnosztizáló kódokkal jelzi a pillanatnyi üzemállapotot, illetve az esetleges hibákat. A gázkazán kijelzője 3 háttérszínnel képes világítani: Ha kéken világít, akkor a készülék működése zavartalan és nincs hiba, ha sárgán világít, akkor a készüléknek karbantartás kell és a karbantartási időt ki is jelzi, majd legvégül a piros, melynél a készülékben hiba van, és ilyenkor ki is írja a hiba kódok!

A Remeha Calenta 35s Fali Kondenzációs Fűtő Gázkazánok 5 év teljeskörű garanciával rendelkeznek, melynek mindössze két feltétele van: 1. A beüzemelés, 2. Sentinel X100-as rendszer inhibitor alkalmazása. (A garancia a beüzemeléstől indul!)

A gázkazán minden főegysége fémből, aluminiumból vagy rézből épül fel, melyek biztosítják a gázkazán hosszú élettartamát.

A készülékhez csatlakoztatható külső hőmérséklet érzékelő, melynek köszönhetően a gázkazán gazdaságosabb üzemre képes.

Gyártó
Remeha
Típus
Gázkazán
Füstelvezetés
Kondenzációs
Elhelyezés
Fali
Teljesítmény
35 kW
Használati melegvíz előállítás
Nincs melegvíz előállítás
Hatásfok
108 %

Az olcsó.hu Remeha Calenta 35s gázkazán árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Remeha Calenta 35s gázkazán vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások