Radeco Kospel EKCO.L1 8p elektromos kazán


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Radeco EKCO.L1 8p 8 kw-os elektromos kazán Padló fűtésrendszerekhez javasolt. A kazán precíz szabályozásának köszönhetően kimagaslóan jó hő komfort érhető el. A készülék tartozéka Teljes leírás >

Termékleírás

A Radeco EKCO.L1 8p 8 kw-os elektromos kazán Padló fűtésrendszerekhez javasolt. A kazán precíz szabályozásának köszönhetően kimagaslóan jó hő komfort érhető el. A készülék tartozékai: biztonsági szelep, automata légtelenítő, hőmérséklet határoló. A Radeco EKCO.L1 8p 8 kw-os kazánba be van építve egy olyan víz átfolyást irányító rendszer, amely a radiátorok fűtését leválasztja hiba, vagy üzemzavar esetén.

A Radeco EKCO.L1 8p kazán előnye gázkazánokkal szemben, hogy nem igényel kémény rendszer kiépítést, ennek köszönhetően kazánházat sem. Elektromos kazán beépítését olyan helyekre javasoljuk, ahol nincs megfelelő gáz ellátottság, vagy olyan helyekre ahol a készüléket csak időszakosan használják.

A Radeco EKCO.L1 8p kazán olyan helyekre is beépíthető, ahol a kémény rendszer kiépítése nem megoldható. Pl.: muzeális értékű épületek.

Gyártó
Kospel Radeco
Típus
Elektromos kazán
Elhelyezés
Fali
Teljesítmény
8 kW
Használati melegvíz előállítás
Átfolyós vízmelegítővel
Hatásfok
100 %

Az olcsó.hu Radeco Kospel EKCO.L1 8p elektromos kazán árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Radeco Kospel EKCO.L1 8p elektromos kazán vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.