Immergas Hercules Condensing 32 KW ATB gázkazán


1.102.360 Ft -tól

Az Immergas Hercules Condensing 32 KW ABT Álló Beépített Tárolós Kondenzációs Gázkazán álló, kondenzációs elven működő gázkazán 32 kW teljesítménnyel képes fűtési és használati Teljes leírás >

Termékleírás

Az Immergas Hercules Condensing 32 KW ABT Álló Beépített Tárolós Kondenzációs Gázkazán álló, kondenzációs elven működő gázkazán 32 kW teljesítménnyel képes fűtési és használati melegvizet előállítani. A készülékek 120 literes, rozsdamentes acélból készült beépített használati melegvíz tárolóval rendelkeznek. A tároló a készülék alsó részén helyezkedik el, fölötte a gáz berendezések illetve a hidraulikai egységek találhatók. Ennek az elrendezésnek köszönhetően a készülék kompakt méretű. A HERCULES Condensing 32 kW ABT kazánok többzónás rendszerben is alkalmazhatók, zónánkénti szobatermosztátos szabályozással. Gyári kiépítésben a direkt fűtési kör mellett egy keverőszelepes is rendelkezésre áll. Az opcionális bővítőegységgel alkalmassá tehetők egy újabb keverőszelepes fűtési zóna működtetésére. A HERCULES Condensing 32 kW ABT készülékek nagy vízterű fűtési rendszerekhez is alkalmazhatók. A tároló két fűtőcsőkígyója révén napkollektoros rendszerrel is összeköthető. A készülék az (opcionális) Super Amico távszabályzóval könnyen és gyorsan, a készüléktől távolról is vezérelhető. Külső érzékelő (opcionális) csatlakoztatása esetén időjárásfüggő szabályozás (alap felszereltség) használata is lehetséges.- Két független hőcserélő: Mind a fűtési, mind a HMV hőcserélő rozsdamentes acélból készült, melyek a készülék üzemeltetését komfortosabbá teszik

- Digitális Vezérlésű lángmoduláció, mely folyamatos energia megtakarítás és emelt szintű komfort biztosítása mellett képes a fűtővíz, valamint a használati melegvíz hőmérsékletének megfelelő szabályozására.

- Az Immergas Hercules Condensing 32 KW ABT Álló Beépített Tárolós Kondenzációs Gázkazán képes teljes körűen együttműködni az Immergas DIM egységeivel, így lehetséges több, egymástól független fűtési kör (akár radiátoros, akár kevert) kialakítása.

- Az automatikus by-pass része a készülék alapfelszerelésének, és lehetővé teszi a kazán használatát termosztatikus szeleppel felszerelt radiátoros rendszer esetén is.

- A használati melegvíz előállításakor a beépített, motoros váltószelep irányítja a kazánvizet a HMV hőcserélő felé.

- A beépített 120 literes űrtartalmú rozsdamentes melegvíztároló lehetővé teszi a melegvíz felhasználást több csapoló, például két fürdőszoba egyidejű használata esetén is. Az Immergas Hercules Condensing 32 KW ABT Álló Beépített Tárolós Kondenzációs Gázkazánnal a lehető legjobb melegvízkomfort érhető el, elkerülve a forrázást és a sokáig tartó melegvíz felmelegítést!

- A HMV körben jelentkező nyomásnövekedés kompenzálására azImmergas Hercules Condensing 32 KW ABT Álló Beépített Tárolós Kondenzációs Gázkazán készülékek egy második beépített tágulási tartállyal is rendelkeznek a HMV kör számára.

- Az időjárásfüggő szabályozás magasabb komfort mellett biztosít költséghatékonyabb üzemelést. Az elektronika a külső hőmérséklet függvényében változtatja a kazánvíz-hőmérsékletet, így energiát takarít meg és magasabb komfortot biztosít.

- Az Immergas Hercules Condensing 32 KW ABT Álló Beépített Tárolós Kondenzációs Gázkazánt többzónás rendszerekhez tervezték. A készülékek ötféle kiépítésben alkalmazhatóak: 1, 2 vagy 3 radiátoros zóna, 1 radiátoros + 2 keverőszelepes, vagy 2 radiátoros és egy keverő szelepes zóna kiszolgálására képesek. A zónák külön-külön szabályozhatók egy-egy termosztát segítségével. Az 1. zóna keringető szivattyúja része az alapfelszereltségnek! Az ABT jelzésű kazán a keverőszelepes körhöz gyárilag tartalmazza az 1 radiátoros + 1 keverőszelepes zóna kiszolgálásához szükséges egységeket (két fűtőköri szivattyú, egy motoros keverőszelep, automata by-pass szelepek és szerelvények).

- A gázkazán modulációs keringető szivattyúval van felszerelve, mely a szivattyú sebességét a vezérlő elektronika folyamatosan változtatja úgy, hogy a készüléket a legoptimálisabb üzemmódban tartsa.

- Programozható tároló fűtés, mely opcionális Super Amico távvezérlő segítségével a beépített használati melegvíz tároló időpogram szerint fűthető.

- A nagy méretű digitális kezelőfelület biztosítja a készülék könnyű kezelhetőségét. A kézreálló gombokkal pontosan beállítható a hőmérséklet, illetve az egyéb paraméterek. A kijelző ábrák és kódok segítségével tájékoztat az aktuális üzemmódról és az esetleges hibákról.

- Az Immergas Hercules Condensing 32 KW ABT Álló Beépített Tárolós Kondenzációs Gázkazán Kondenzációs technológiával üzemel, mely az égéstermék rejtett hőjének (vízgőz tartalmának) kihasználásának (kondenzációja) révén ugyanannyi energiát, mint a hagyományos, nem kondenzációs készülékek, kevesebb gáz eltüzelésével képesek leadni. A jobb tüzeléstechnikai hatásfok révén nem csak energiát takarít meg, hanem a környezetet is kevésbé terheli.

- IPX5D Elektromos Védettség: Magas páratartalmú és fröccsenő vizes környezetben is biztosítja a készülék biztonságos működését. A fürdőszoba I. zónájába is elhelyezhető, akár kád fölé is.

Gyártó
Immergas
Típus
Kombi gázkazán
Füstelvezetés
Kondenzációs
Elhelyezés
Álló
Teljesítmény
32 kW
Használati melegvíz előállítás
Beépített melegvíztárolóval
Hatásfok
105 %

Az olcsó.hu Immergas Hercules Condensing 32 KW ATB gázkazán árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Immergas Hercules Condensing 32 KW ATB gázkazán vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások