Buderus Logano S121-38 faelgázosító kazán


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

• A BUDERUS KP PYRO forró vizes, fatüzelés kazán, mely lakások, családi házak, üzemek és hasonló jellegű épületek fűtésére, valamint a használati melegvíz elő állítására szolgál Teljes leírás >

Termékleírás

• A BUDERUS KP PYRO forró vizes, fatüzelés kazán, mely lakások, családi házak, üzemek és hasonló jellegű épületek fűtésére, valamint a használati melegvíz elő állítására szolgál. • Alkalmazható nyílt vagy zárt fűtési rendszerhez, gravitációs vagy szivattyús fűtéshez.

Gyártó
Buderus
Típus
Faelgázosító kazán
Füstelvezetés
Kéményes (nyílt)
Elhelyezés
Álló
Teljesítmény
38 kW
Használati melegvíz előállítás
Nincs melegvíz előállítás
Hatásfok
85 %

Az olcsó.hu Buderus Logano S121-38 faelgázosító kazán árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Buderus Logano S121-38 faelgázosító kazán vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.