Buderus Logano S121-2/26 faelgázosító kazán


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Buderus Logano S 121-2/ 26, faelgázosító kazán, hegesztett, 6 mm vastag acéllemez konstrukció. A berendezés a szilárdtüzeléses, azon belül a fatüzeléses kazánok családjába tartozik. A Teljes leírás >

Termékleírás

A Buderus Logano S 121-2/ 26, faelgázosító kazán, hegesztett, 6 mm vastag acéllemez konstrukció. A berendezés a szilárdtüzeléses, azon belül a fatüzeléses kazánok családjába tartozik. A Buderus Logano S 121-2 faelgázosító kazán, a behelyezett tüzelőanyagot, annak termelődő hője segítségével éghető, gáznemű anyagokra, "fagázra" bontja. A képződő gáz szinte tökéletesen, nagyon kevés szilárd maradványt hagyva ég el. Az égés tisztább és hatékonyabb, mint az egyszerű fatüzeléses berendezéseknél. A Buderus Logano S 121-2 faelgázosító kazán - nagyságtól függően - 420-570 mm hosszúságú fahasábok eltüzelésére alkalmas. Természetesen szabálytalan formájú fadarabok is használhatók, de a tüzelőanyagnak mindenképpen fából kell lennie.
A Buderus Logano szilárdtüzelésű kazánok főképp családi házak fűtésére alkalmasak. Nagyszerűen megállják a helyüket mint elsődleges hőtermelők, de ideális olcsó üzemű kisegítő berendezésként, gázkazánok mellett is alkalmazhatóak.

Gyártó
Buderus
Típus
Faelgázosító kazán
Füstelvezetés
Kéményes (nyílt)
Elhelyezés
Álló
Teljesítmény
26 kW
Használati melegvíz előállítás
Nincs melegvíz előállítás
Hatásfok
85 %

Az olcsó.hu Buderus Logano S121-2/26 faelgázosító kazán árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Buderus Logano S121-2/26 faelgázosító kazán vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.