Baxi Luna Duo-Tec 1.12 gázkazán


374.910 Ft

A baxi Luna Duo-tec kondenzációs készülékcsalád a maximális komfortézete képes biztosítani. A korszerű elektronikának, magas hatásfoknak és a kompakt méreteknek köszönhetően a Luna Duo Teljes leírás >

Boltok és árak

BAXI Luna Duo-Tec 1.12+ ERP fűtőkazán, kondenzációs, fali, 12kW, IPX5D  

Szállítási ár és információk:
A szállítás a címhelyre történő eljuttatást jelenti. Szállító MPL futárszolgálat


Termékleírás

A baxi Luna Duo-tec kondenzációs készülékcsalád a maximális komfortézete képes biztosítani. A korszerű elektronikának, magas hatásfoknak és a kompakt méreteknek köszönhetően a Luna Duo-tec sorozat a legjobb választás új épításű vagy meglévő épület fűtésére. A Luna Duo-tec kondenzációs készülékcsalád nagy méretű digitális vezérlőegységének egyik jellemzője a háttér világítás és az LCD kijelző, mely felhasználóbarát vezérlést biztosít.

Gyártó
Baxi
Típus
Gázkazán
Füstelvezetés
Kondenzációs
Elhelyezés
Fali
Teljesítmény
12.4 kW
Használati melegvíz előállítás
Nincs melegvíz előállítás
Hatásfok
109.8 %

Az olcsó.hu Baxi Luna Duo-Tec 1.12 gázkazán árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Baxi Luna Duo-Tec 1.12 gázkazán vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások