Ariston Genus Premium EVO HP 65 kondenzációs


789.999 Ft -tól

Az Ariston újratervezte és fejlesztette ipari teljesítményű kondenzációs kazán családját. A fejlesztéssel a szerelők és felhasználók igényeinek még tökéletesebb kiszolgálása volt Teljes leírás >

TermékleírásAz Ariston újratervezte és fejlesztette ipari teljesítményű kondenzációs kazán családját. A fejlesztéssel a szerelők és felhasználók igényeinek még tökéletesebb kiszolgálása volt a cél. Ariston Genus Premium EVO HP 65 fali fűtő kondenzációs gázkazán, egyesével illetve kaszkád rendszerben (iker vagy sorba) lehet telepíteni. A kaszkád üzemről egyetlen vezérlő gondoskodik. Az Ariston Genus Premium EVO HP rendelkezik önszabályozó moduláris ventilátorral, modulációs fűtőköri szivattyúval, valamint korróziómentes hőcserélővel. A kazán tetején található a füstgáz elemző csonk. Az új modelleket felszerelték egy elektronikus kártyával és egy vezérlőpanellel, amelyek lehetővé teszik a legösszetettebb rendszerek vezérlését is.
A Genus Premium EVO HP gázkészüléket a kompakt méret és innovatív design alkalmassá teszi hogy bárhova elhelyezzék. A multifunkciós LCD kijelző lehetővé teszi a funkciók könnyű kezelését, valamint az elején elhelyezkedő gombok gyors hozzáférést biztosítanak a fő funkciókhoz. A kondenzációs technológia 35% energia megtakarítást eredményez, valamint 4 csillagos égési hatásfok és alacsony károsanyag kibocsátás jellemzi.

Nagy alapterületű lakások, lakótömbök, középületek, kereskedelmi helyiségek vagy ipari létesítmények mind élvezhetik azon központi fűtésrendszer összes előnyét, melyet az Ariston új, nagy teljesítményű kondenzációs kazánjaival alakít ki. Széleskörű alkalmazási területek mellett lehetőség van napkollektoros rendszer integrációjára is.

Termék részletes ismertetése:

Fali fűtő kondenzációs gázkészülék
+35% megtakarítás
NOx 5 osztály
4 csillagos égési hatásfok
Kettős telepítési forma: iker vagy soros kaszkád
Kaszkád kialakítás lehetősége 8 kazánig
Új rendszer szabályozás
Napkollektoros rendszer integrációjának lehetősége
Három utas váltószelep a használati melegvíz előállítására szolgáló indirekt tároló működéséhez
BUS kommunikáció
Multifunkciós LCD kijelző
Önszabályozó moduláris ventilátor
Megnövelt modulációs fűtőköri szivattyú
Korróziómentes hőcserélő
Füstgáz elemző csonk a kazán tetején
Alacsony nyomás érzékelő
Többzónás rendszer szabályozásának lehetősége opcionális kiegészítő alkalmazásával
További rendszer tartozékok csatlakoztatásának lehetősége az új BUS Bridgenek kommunikációval
Szolár rendszer vezérlése Sensys-szel (digitális szolár hidroblokk, vagy azzal ellátott integrált Ariston tároló alkalmazása esetén)
Légtelenítő funkció
Fagymentesítő-lerakódásgátló és blokkolásgátló funkció
Indirekt tároló csatlakoztatásának lehetősége
Rendkívűl csendes üzemmód
Többzónás hőmérséklet szabályozás
Holland gyártmány
Környezetbarát


Gyártó
Ariston
Típus
Gázkazán
Füstelvezetés
Kondenzációs
Elhelyezés
Fali
Teljesítmény
62.3 kW
Használati melegvíz előállítás
Nincs melegvíz előállítás
Hatásfok
109.5 %

Az olcsó.hu Ariston Genus Premium EVO HP 65 kondenzációs kazán árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Ariston Genus Premium EVO HP 65 kondenzációs kazán vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások