Wamsler Mona Ceramica kandalló


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Hőtároló letisztult kályha a Mona, a kályha az ő hatalmas teste erős öntöttvas és az elegáns kerámia anyagot trtalmazz. A rejtett, kihúzható fatároló bőséges tárhely, és a nagy égé Teljes leírás >

Termékleírás

Hőtároló letisztult kályha a Mona, a kályha az ő hatalmas teste erős öntöttvas és az elegáns kerámia anyagot trtalmazz. A rejtett, kihúzható fatároló bőséges tárhely, és a nagy égéstér garantálja a magas hatékonyság és a környezetbarát égést. Kényelem és nyitottabb kép a lángokról.

Speciális funkciók a tűzhely: * Kihúzható fa tárolóKialakítás Szabadonálló

Tüzelőanyag Tüzifa és barnaszén

Hőteljesítmény (kW) 5,8

Fűtőképesség (légm3) 100-140

Füstcsonk csatlakozás átmérője (mm) 130 - felső füstkivezetés

Hatásfok (%) 78

Külső burkolat Öntvény test, exkluzív csempeburkolat

Befoglaló méretek (széles/mély/magas) (mm) 560 x 500 x 987

Tűztér keresztmetszet (szél x mély) (mm) 300 x 375

Ablaknyílás (mm) 325 x 230

Súly (Nettó / Bruttó) (kg) 115

Gyártó
Wamsler
Típus
Kandalló
Tüzelőanyag
Fatüzelésű Széntüzelésű
Teljesítmény
5.8 kW
Befűthető légtér
140 m3

Az olcsó.hu Wamsler Mona Ceramica kandalló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Wamsler Mona Ceramica kandalló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.