Wamsler F-box kandalló


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Wamsler F-box fekete/szurke kandalló 8kw festett szürke/fekete, rejtett fogantyú,hátsó/felső füstkivezetés, tüzelőanyagváltó, különleges forma Az F-Box készülék a hagyományos anyag Teljes leírás >

Termékleírás

Wamsler F-box fekete/szurke kandalló

8kw festett szürke/fekete, rejtett fogantyú,hátsó/felső füstkivezetés, tüzelőanyagváltó, különleges forma

Az F-Box készülék a hagyományos anyagokat ötvözi a modern designnal. A masszív öntvény test és a samott bélés garantálja a tartósságot és teljesítményt. A hatalmas tűztérben akár fél méteres hasábok is elférnek, a nagyméretű ajtóüvegen keresztül pedig élvezheti a lobogó tűz látványát.23038164130705">a lobogó tűz látványát.

4,0-8,0 kW

Gyártó
Wamsler
Típus
Kandalló
Tüzelőanyag
Fatüzelésű
Teljesítmény
8 kW

Az olcsó.hu Wamsler F-box kandalló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Wamsler F-box kandalló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.