Wamsler Delta kandalló


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A forma és a funkció nyújtja az új szabványt a delta sarok kandalló. Szokatlan elliptikus design, tömör Zsírkő és kerek objektívet öblítőlevegő rendszer segítségével csodálatos betek Teljes leírás >

Termékleírás

A forma és a funkció nyújtja az új szabványt a delta sarok kandalló. Szokatlan elliptikus design, tömör Zsírkő és kerek objektívet öblítőlevegő rendszer segítségével csodálatos betekintést és a meghitt hangulatot biztosít a tűztér.

Saját automatikus termikus fűtés gyerekjáték a Delta számára. Az integrált hőmérséklet-érzékelő szabályozza a levegő az égéstérbe, és mindig biztosítja az optimális égést. Ezen kívül a Delta gyárilag külső levegő, amely lehetővé teszi, hogy végre az opcionális égési levegőt kívülről. Így a meleg levegő a lakótérben nyújt kényelmet.

Modern tűztér, külső levegő rendszer 8 kW teljesítmény, tüzifa és barnaszén tüzelőanyag festett szürke burkolat, zsírkő fedlap, oldalburkolat és hőtárolő betét, rozsdamentes fogantyú, automata levegő szabályzó, opcionális külső levegővbevezetés

Kialakítás szabadonálló
Tüzelőanyag Tüzifa és barnaszén
Hőteljesítmény (kW) 8
Füstcsonk csatlakozás átmérője (mm) 150 - felső, hátsó füstkivezetés
Fűtőképesség (légm3) 140-180
Hatásfok (%) 78
Külső burkolat Zsírkő burkolat, masszív felépítés
Befoglaló méretek (széles/mély/magas) (mm) 710 x 474 x 1232
Tűztér keresztmetszet (szél x mély) (mm) 430 x 240
Ablaknyílás (mm) 400 x 420
Súly (Nettó / Bruttó) (kg) 210 / 220

Gyártó
Wamsler
Típus
Kandalló
Tüzelőanyag
Fatüzelésű Széntüzelésű
Teljesítmény
8 kW
Befűthető légtér
180 m3

Az olcsó.hu Wamsler Delta kandalló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Wamsler Delta kandalló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.