Toldi szabadonálló kályha T8 öntvény alj,


123.990 Ft

​A Toldi T8 fatüzelésű szabadonálló kályha 2 mm-es acéllemez vázzal, öntvény ajtóval, tetővel, előlappal, rostély szerkezettel, aljjal és lábbal készült. Felső kivezetésű, ma Teljes leírás >

Termékleírás

​A Toldi T8 fatüzelésű szabadonálló kályha 2 mm-es acéllemez vázzal, öntvény ajtóval, tetővel, előlappal, rostély szerkezettel, aljjal és lábbal készült. Felső kivezetésű, magassága a füstcső kiállással 880 mm, a kályhatest szélessége 430 mm.A primer levegőszabályzó az előlap alsó részén, a secunder levegőszabályzó pedig a felső részen található. A levegőfüggönyös üvegtisztítás, a secunder légszabályzón keresztül beáramló, hideg levegő segítségével történik. Öntvénytető elrepedésgátlóval is ellátott.Az ajtók precíziós nyitószerkezettel, bakelitnyeles acélöntvény zárral működnek.A legszigorúbb európai normatívának megfelelő, alacsony CO kibocsátási értékkel rendelkező kályha. Fűtésteljesítménye 8 kW. Az általa befűthető légtér 140-180 m³. Füstcsőcsonk átmérője 120 mm. Súlya 127 kg.Tűzterének mérete: 330 mm széles és 280 mm mélyAjtónyílás mérete: 335 mm széles és 210 mm magas A Toldi szabadonálló kályhával Ön nemcsak lakása hatékony fűtését oldhatja meg hosszú távon, hanem dekoratív, látványos külsejével akár nappalijának díszévé is válhat.

Az olcsó.hu Toldi szabadonálló kályha T8 öntvény alj, láb árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Toldi szabadonálló kályha T8 öntvény alj, láb vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Hozzászólások