Toldi SP-14 sparhelt, konyhai tűzhely


439.990 Ft

Toldi SP-14 sparhelt, konyhai tűzhely, balos kivitel. Igazi retro, békebeli, öntvényelemes konyhai sparhelt. Segítségével süthet, főzhet és fűthet is. A benne elkészített ételek is finomab Teljes leírás >

Termékleírás

Toldi SP-14 sparhelt, konyhai tűzhely, balos kivitel. Igazi retro, békebeli, öntvényelemes konyhai sparhelt. Segítségével süthet, főzhet és fűthet is. A benne elkészített ételek is finomabbak lesznek.

Teljesítménye 14 kWatt. A vele befűthető légtér 220-280 m3. Hatásfoka: >77,5%.

Befoglaló méretei: magassága 84 cm, szélessége 94 cm, hosszúsága 60 cm. Kályhatest méretei: magassága 60 cm, szélessége 91 cm, hosszúsága 55 cm, láb magasság 20 cm. Tűztér méretei: szélessége 36 cm, hosszúsága 43 cm. Sütőtér méretei: szélessége 36 cm, magassága 30 cm, hosszúsága 48 cm.

A sparhelt teteje, ajtaja, mozgatható rostély szerkezete és parázsfogója öntvény elemekből készültek. Oldalai, lábai, sütőrésze 2-3 mm-es acéllemezből készült. Tűztere 3 cm vastagságú osztrák "Rath" típusú hőtartó samott téglából készült.

A sparhelt színe fekete, súlya 170 kg. Füstcső felső csatlakozása 150 mm. A retro konyhai tűzhely jobbos vagy balos kivitelben is kapható. A tüzelés keményfával ajánlott, de fűthet benne fabrikettel és barnaszénnel is.

A tűzhely levegő szabályozása kizárólag külső levegő vételezési lehetőséggel van megoldva, így a sparhelt nem használja a szoba levegőjét. A külső levegő a tűzhely hátsó részén áramlik be egészen a tűztérig. A füst irányának szabályozása a hátul található "süt/főz" váltókapcsolóval történik.

Minősítés, szabványok: MSZ EN 13229, 13240.

Gyártó
Toldi
Típus
Sparhelt
Tüzelőanyag
Fatüzelésű
Teljesítmény
14 kW
Befűthető légtér
280 m3

Az olcsó.hu Toldi SP-14 sparhelt, konyhai tűzhely árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Toldi SP-14 sparhelt, konyhai tűzhely vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások