Toldi ECO K18-2016 vízteres főzőlapos kályha


219.990 Ft

Névleges teljesítmény : ~18 kW Vízoldali teljesítmény : ~10 kW Direkt látványfűtés : ~8 kW Fűthető légtér : ~250-300 légm3 Tüzelőanyag : fa , fabrikett Befoglal Teljes leírás >

Termékleírás

Névleges teljesítmény : ~18 kW
Vízoldali teljesítmény : ~10 kW
Direkt látványfűtés : ~8 kW
Fűthető légtér : ~250-300 légm3
Tüzelőanyag : fa , fabrikett
Befoglaló méretek (dísztetővel) magasság füstcsőkiállás nélkül : 83.5cm
szélesség x mélység : 43x59 cm
Tűztér mérete (SzéxMé) : 31x44 cm
Ajtónyitás szélesség/mélység : 31x25cm
Füstcsőcsonk átmérő : 120 mm
Füstcső csonk elhelyezése : feslő vagy hátsó kivezetés
Nettó súly : ~127 kg

Primer vagy elsődleges levegőszabályzó : Ez a levegőszabályzó a kályhák, kandallók előlapjának alsó rászán helyezkedik el, minden termékünkön megtalálható .

Secunder vagy másodlagos levegőszabályzó : Ez a levegőszabályzó a kályhák, kandallók előlapjának felsőrészén helyezkedik el .

Ablaktisztítás légfüggönnyel , megfelelően kialakított légutakkal : A secunder levegőszabályzón keresztül, nagy mennyiségű hideg levegőt áramoltatunk a kályha ablak mögé . A hideg levegő falsúlyánál fogva és a megfelelő légutak kialakítása miatt lefelé áramlik ezáltal tisztítva az üveget .A korom így nem rakódik le olyan könnyen . A kályhában szépen látható a láng , nem csak fény a kormos ablak mögött .

Gyártó
Toldi
Típus
Vízteres kandalló
Tüzelőanyag
Fatüzelésű
Teljesítmény
18 kW
Befűthető légtér
300 m3

Az olcsó.hu Toldi ECO K18-2016 vízteres főzőlapos kályha árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Toldi ECO K18-2016 vízteres főzőlapos kályha vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások