Radeco Uyut Lux B inox kályha


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Szabadon álló kályha, ami szín és formavilágában a klasszikus kandallók hangulatát idézi. A füstcső mérete 200 mm-es, ami teljes egészében el van takarva. Fekete színű, réz fogantyúkk Teljes leírás >

Termékleírás

Szabadon álló kályha, ami szín és formavilágában a klasszikus kandallók hangulatát idézi. A füstcső mérete 200 mm-es, ami teljes egészében el van takarva. Fekete színű, réz fogantyúkkal és díszítéssel, fatároló rekesszel, valamint kerámia padka elemekkel készül. Szabályozható elsődleges és másodlagos égéslevegő bevezetés. Szakaszos üzemmódú készülék, főként kiegészítő fűtésre javasoljuk. Rendelhető központi fűtéses változatban is (B). Ideálisan társítható meglévő gázfűtéshez, de csak nyitott rendszerben üzemeltetető. A készüléket két csomagban szállítjuk.

Gyártó
Radeco
Típus
Kályha
Tüzelőanyag
Fatüzelésű
Teljesítmény
22 kW
Befűthető légtér
300 m3

Az olcsó.hu Radeco Uyut Lux B inox kályha árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Radeco Uyut Lux B inox kályha vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.