Radeco Titan A kályha


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Grande családból kifejlesztett új típus. Kiemelkedő teljesítmény, hatalmas tűztérméret és esztétikus kerámia oldalburkolat jellemzi. Akár 50 cm-es fahasábokkal is tüzelhet, hiszen nag Teljes leírás >

Termékleírás

A Grande családból kifejlesztett új típus. Kiemelkedő teljesítmény, hatalmas tűztérméret és esztétikus kerámia oldalburkolat jellemzi. Akár 50 cm-es fahasábokkal is tüzelhet, hiszen nagyméretű prizmatikus ajtaja, ami takarja a hamuzó fiókot, ezt lehetővé teszi. Ajtaja teljesen szigetelt, 150 mm-es füstcsőcsatlakozású, és tökéletesen szabályozható levegő ellátó rendszer teszi még takarékosabbá a készüléket. Önálló fűtésre alkalmas.

Gyártó
Radeco
Típus
Kályha
Tüzelőanyag
Fatüzelésű
Teljesítmény
18 kW
Befűthető légtér
250 m3

Az olcsó.hu Radeco Titan A kályha árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Radeco Titan A kályha vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.