Radeco Titan AB kályha


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Grande családból kifejlesztett új típus. Nyitott rendszerű központi fűtésre köthető változat. Kiemelkedő teljesítmény, hatalmas tűztérméret és esztétikus kerámia oldalburkolat jel Teljes leírás >

Termékleírás

A Grande családból kifejlesztett új típus. Nyitott rendszerű központi fűtésre köthető változat. Kiemelkedő teljesítmény, hatalmas tűztérméret és esztétikus kerámia oldalburkolat jellemzi. Akár 50 cm-es fahasábokkal is tüzelhet, hiszen nagyméretű prizmatikus ajtaja, ami takarja a hamuzó fiókot, ezt lehetővé teszi. Ajtaja teljesen szigetelt, 150 mm-es füstcsőcsatlakozású, és tökéletesen szabályozható levegő ellátó rendszer teszi még takarékosabbá a készüléket. Meglévő központi fűtések kiegészítésére ideális megoldás. Önálló fűtésként való alkalmazásáról tájékozódjon munkatársainknál.

Gyártó
Radeco
Típus
Kályha
Tüzelőanyag
Fatüzelésű
Teljesítmény
18 kW
Befűthető légtér
245 m3

Az olcsó.hu Radeco Titan AB kályha árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Radeco Titan AB kályha vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.