Radeco Norma B kályha


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A már közkedvelt Standart típusok továbbfejlesztett változata, központi fűtéses kivitelben. Az egyszerűség, és a letisztult forma jellemzi. Kis helyigénye miatt szinte bárhol elhelyezhető. Teljes leírás >

Termékleírás

A már közkedvelt Standart típusok továbbfejlesztett változata, központi fűtéses kivitelben. Az egyszerűség, és a letisztult forma jellemzi. Kis helyigénye miatt szinte bárhol elhelyezhető.Szabályozható a másodlagos levegő bevezetése, ami a tisztaüveg rendszer fontos eleme, és biztosítja számunkra a tökéletes égést. Samottal bélelt tűzterében magas égési hőmérséklet érhető el. Füstcső kivezetése 150 mm-es, a szabadon hozáférhető hamuzófiókja lehetővé teszi a gyors, és könnyű tisztítást. Tea melegentartó, és fatároló rekesze emeli a komfortot. Csak nyitott rendszerben üzemeltethető. Önálló fűtésre nem javasolt.

Gyártó
Radeco
Típus
Kályha
Tüzelőanyag
Fatüzelésű
Teljesítmény
16 kW
Befűthető légtér
130 m3

Az olcsó.hu Radeco Norma B kályha árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Radeco Norma B kályha vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.