Radeco Komfort 21 KFT kályha


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A legnagyobb készülék család, legérdekesebb tagja. Kandallókályha beépített nagyméretű sütővel. A sütőbe állandó betekintést biztosít a kerámiaüveggel ellátott ajtó. Füstcső kiv Teljes leírás >

Termékleírás

A legnagyobb készülék család, legérdekesebb tagja. Kandallókályha beépített nagyméretű sütővel. A sütőbe állandó betekintést biztosít a kerámiaüveggel ellátott ajtó. Füstcső kivezetése hátsó elhelyezkedésű, a készülék tetetjén tisztítási lehetőséggel. Egyszerűen szabályozható a sütő melegítése, ami használatát egy beépített hőmérő segíti. Meglepően nagy teljesítménye miatt ideálissá teszi kiegészítő fűtésként történő használatát.

Gyártó
Radeco
Típus
Kályha
Tüzelőanyag
Fatüzelésű
Teljesítmény
15 kW
Befűthető légtér
175 m3

Az olcsó.hu Radeco Komfort 21 KFT kályha árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Radeco Komfort 21 KFT kályha vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.