Radeco Equator B kandallóbetét


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Radeco Equator B kandallóbetét Prizmatikus kialakítású ajtóval és vermikulit béléses tűztérrel rendelkező, csak központi fűtéses változatban elérhető készülék. 150 mm-es füstcső c Teljes leírás >

Termékleírás

Radeco Equator B kandallóbetét
Prizmatikus kialakítású ajtóval és vermikulit béléses tűztérrel rendelkező, csak központi fűtéses változatban elérhető készülék. 150 mm-es füstcső csatlakozással, szabályozható elsődleges és másodlagos égéslevegő bevezetéssel, kívülről hozzáférhető hamuzófiókkal és állítható lábakkal. Lángterelője szintén vermikulit, ami biztosítja a magasabb tűztérhőmérsékletet, valamint a tisztább égést. Szürke színű készülék, króm szerelvényekkel, oldalsó bekötési lehetőséggel. A készülék előlapján konvekciós nyílásokat találunk. Rendelésre elérhető nyomás alá helyezhető változata is(BO), melynek beüzemeléséhez hálózati hidegvíz és csatorna kiállásra lesz szükség, mert beépített hűtőkört tartalmaz.

Megnevezés: Equator B
Cikkszám: ST B EQ B
Típus: Betét Összteljesítmény (kW): 22
Névleges teljesítmény (kW): 15
Vízoldali teljesítmény (kW): 7.0
Befűthető légtér (m3): 300 Hatásfok (%): ~70 Magasság (mm): 810 Szélesség (mm): 715 Mélység (mm): 600
Súly (kg): 150 Füstcső Ø (mm): 150
Üveg: Prizmatikus Másodlagos levegő ellátás: szabályozott Füstgáz tömegáram (g/s): 15.28
Kilépő füstgáz hőmérséklet (°C): 370 Lángterelő (N/A/K)*: K Készülék anyaga (LÖ/LS/LV)**: LV
Huzatigény max (mbar): 0,2
Füstcső bekötés: Felső Hamuzás: Külső
Tüzelőanyag (Fa/Szén): F Fafelhasználás (kg/h): 5

Gyártó
Radeco
Típus
Kandallóbetét
Tüzelőanyag
Fatüzelésű
Teljesítmény
22 kW
Befűthető légtér
300 m3

Az olcsó.hu Radeco Equator B kandallóbetét árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Radeco Equator B kandallóbetét vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.