Radeco Diplomat 22 B kandallóbetét


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Megnevezés: Diplomat 22 B Cikkszám: ST B DIP 22 B Típus: Betét Összteljesítmény (kW): 24 Névleges teljesítmény (kW): 18 Vízoldali teljesítmény (kW): 10 Befűthető légtér (m3): 31 Teljes leírás >

Termékleírás

Megnevezés: Diplomat 22 B

Cikkszám: ST B DIP 22 B
Típus: Betét
Összteljesítmény (kW): 24
Névleges teljesítmény (kW): 18
Vízoldali teljesítmény (kW): 10
Befűthető légtér (m3): 315
Hatásfok (%): 75
Magasság (mm): 970
Szélesség (mm): 845
Mélység (mm): 635
Súly (kg): 142
Füstcső Ø (mm): 200
Üveg: Prizmatikus
Másodlagos levegő ellátás: szabályozott
Füstgáz tömegáram (g/s):  15,51
Kilépő füstgáz hőmérséklet (°C):    299
Lángterelő (N/A/K)*: Acél
Készülék anyaga (LÖ/LS/LV)**: Lemez/Samott
Huzatigény max (mbar): 0,2
Füstcső bekötés: Felső
Hamuzás: Külső
Tüzelőanyag (Fa/Szén): Száraz keményfa
Fafelhasználás (kg/h): 5,84

A nagysikerű Diplomat 21 kályha betétje. Prizmatikus kialakítású tűztér, szabályozható elsődleges és másodlagos égési levegő bevezetéssel, nagyméretű hamuzó fiókkal. Füstcső csatlakozása 200 mm-es. Rendelhető légfűtéses, központi fűtéses (B), valamint nyomás alá helyezhető változatban is (BO) Ez utóbbi beüzemeléséhez szükség lesz hálózati hidegvíz és csatorna kiállásra, mert beépített hűtőkört tartalmaz. A készülék szakaszos üzemű, de bizonyos feltételekkel önálló fűtésként is alkalmazható.

Gyártó
Radeco
Típus
Kandallóbetét
Tüzelőanyag
Fatüzelésű
Teljesítmény
24 kW
Befűthető légtér
315 m3

Az olcsó.hu Radeco Diplomat 22 B kandallóbetét árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Radeco Diplomat 22 B kandallóbetét vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.