Maks II kandalló


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Három tagból álló, magas minőségű öntvény kályhacsalád. Különleges, elegáns megjelenése bármely otthon díszévé teszi. A kályha 100% öntvényből készült, masszív, hosszú életű Teljes leírás >

Termékleírás

Három tagból álló, magas minőségű öntvény kályhacsalád. Különleges, elegáns megjelenése bármely otthon díszévé teszi. A kályha 100% öntvényből készült, masszív, hosszú életű darab. Praktikusan oldalról is tüzelhető, ami minimálisra csökkenti az égésveszélyt! Kellemes formájú, jól használható, lábakon álló kályha, mely kis helyigénye és egyenletes fűtése révén lett méltán népszerű. Elérhető még 12 kW-os teljesítményben, 1 illetve 2 ajtós kivitelben.
Megnevezés: Maks II
Cikkszám: L MA II
Típus: Kályha
Névleges teljesítmény (kW): 12
Befűthető légtér (m3): 150
Hatásfok (%): 76
Magasság (mm): 660
Szélesség (mm): 692
Mélység (mm): 415
Füstcső Ø (mm): 125
Üveg: Sík
Másodlagos levegő ellátás: szabályozott
Készülék anyaga (LÖ/LS/LV)**: LÖ
Huzatigény max (mbar): 0,2
Füstcső bekötés: Hátsó
Hamuzás: Kihúzható
Tüzelőanyag (Fa/Szén): Száraz keményfa
Fafelhasználás (kg/h): 4

Típus
Kandalló
Tüzelőanyag
Fatüzelésű
Teljesítmény
12 kW
Befűthető légtér
150 m3

Az olcsó.hu Maks II kandalló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Maks II kandalló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.