Liseo L71 szabadon álló öntöttvas kandalló


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Liseo L71 Szabadon álló öntöttvas kandalló Liseo L71 Szabadon álló öntöttvas kandalló Fűtés - Kandalló - Szabadonálló kandalló Szabadon álló öntöttvas kandalló Leírás Liseo L71 sz Teljes leírás >

Termékleírás

Liseo L71 Szabadon álló öntöttvas kandalló
Liseo L71 Szabadon álló öntöttvas kandalló Fűtés - Kandalló - Szabadonálló kandalló Szabadon álló öntöttvas kandalló Leírás Liseo L71 szabadon álló öntöttvas kandalló. Kiváló minőségű Cseh termék. A Liseo L7 család legújabb tagja, mely önmagában, körbeépítés nélkül használható a kívánt helyiségben. Nagyszerű választás azoknak, akik nem szeretnének költeni egy tűztér körbeépítésére.

Jellemzők:
Teljesítmény: 10kW
Hatásfok: 72%
Füstcső átmérő: 180mm
Ajtó szélesség x magasság: 61,6x41,4cm
Szín: fekete
Szélesség (cm): 69,1
Magasság (cm): 82,6
Mélység (cm): 44,6
Súly (kg): 120

Gyártó
Liseo
Típus
Kandalló
Tüzelőanyag
Fatüzelésű
Teljesítmény
10 kW

Az olcsó.hu Liseo L71 szabadon álló öntöttvas kandalló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Liseo L71 szabadon álló öntöttvas kandalló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.