Klarstein St. Moritz 1800W elektromos hőáteresztő


46.990 Ft -tól

A St. Moritz a Klarstein cégtol egy elektromos kandalló, amely minden helyiség hangulatát kellemesebbé teszi. A St. Moritz egy különösen szép szobai kiegészíto stílusos fekete fa megjelenés Teljes leírás >

Boltok és árak

Termékleírás

A St. Moritz a Klarstein cégtol egy elektromos kandalló, amely minden helyiség hangulatát kellemesebbé teszi. A St. Moritz egy különösen szép szobai kiegészíto stílusos fekete fa megjelenésének, autentiukus fém karjainak és decens görbületu lábainak köszönhetoen.A készülék csatlakoztatására csak egy funkciós dugaljra van szükség. A kandalló gyönyöruen szimulálja a lángnyelvek fényét, ami így a helyiséget optikai melegséggel tölti meg. A fényerosség szabályozhatóságának köszönhetoen a lángnyelvek fényét csökkenteni vagy növelni is lehet.De a kandalló jóval több, mint egy lakáskiegészíto - sokkal gyorsabban fel tudja melegíteni a helyiséget, mint egy szobai radiátor.A futési teljesítményt, természetesen, saját elképzelései szerint alakíthatja. A teljesítmény akár 1800 W-ig állítható be, emellett a készülék nagyon csendes. A kapcsoló és a forgatható szabályozó, amikkel a futés vezérelheto, stílusosan az elülso fedél mögé rejtettek.

Gyártó
Klarstein
Típus
Kandalló
Tüzelőanyag
Elektromos
Teljesítmény
1.8 kW
Befűthető légtér
36 m3

Az olcsó.hu Klarstein St. Moritz 1800W elektromos hőáteresztő kandalló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Klarstein St. Moritz 1800W elektromos hőáteresztő kandalló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások

Liszkai Magdolna
anonim user
Méretek?