Klarstein Lausanne elektromos kandalló


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Lausanne egy égő elektromos kandalló, amely a helyiséget romantikus hangulattal tölti meg. Fénylő, valódi üveg elülső oldalának köszönhetően egyúttal egy kis darab elegánciát is hoz Teljes leírás >

Termékleírás

A Lausanne egy égő elektromos kandalló, amely a helyiséget romantikus hangulattal tölti meg. Fénylő, valódi üveg elülső oldalának köszönhetően egyúttal egy kis darab elegánciát is hoz a helyiségbe. Ha be van kapcsolva, csodálatosan szimulálja az égő lángnyelvek fényét, melyek az egész szobát megvilágítják. Tompítóján keresztül a lángnyelvek fénye probléma nélkül beállítható.
Kívánságra a LED megvilágítás is bekapcsolható, mely megvilágítja (gondoskodva a színek kellemes hangsúlyáról) a kandalló körüli falat. Gomb kapcsolójának segítségével a kétfokozatú légáteresztő ventillátort is be lehet kapcsolni, mely akár 2000 W teljesítménnyel bír.
A készülék előnye kényelmes, kanapéról történő vezérlése a távirányító segítségével (be- és kikapcsolás, fényerősség beállítás, oldalsó LED megvilágítás és hőáteresztő ventillátor). A mellékelt szerelési eszközök a kandalló falra történő, rendkívül könnyű rögzítését is biztosítják.
Fö jellemzök:

Elektromos kandalló 2000 W teljesítménnyel
Beépített hőáteresztő ventillátor
Kellemes hangulatot áraszt a nappaliban
Színes LED alulvilágítás
Vezérlés a távirányító vagy a kezelőelemek segítségével


Müszaki paraméterek:

Autentikus lángnyelv szimuláció
Egyszerű falra szerelés
Fényerősség tompításának funkciója
Kétfokozatú fűtő ventillátor (1000 vagy 2000W)
Nagyteljesítményű és csendes
Távirányítóval
Fénylő elülső oldal
ON/OFF a tetején
Tápcsatlakozás: 230V / 50Hz


Kükdemény tartalma:

1 x készülék
Használati útmutató

Termék méretei:

88 x 56 x 14
Súly: kb. 16 kg

Gyártó
Klarstein
Típus
Kandalló
Tüzelőanyag
Elektromos
Teljesítmény
2 kW
Befűthető légtér
40 m3

Az olcsó.hu Klarstein Lausanne elektromos kandalló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Klarstein Lausanne elektromos kandalló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.