Klarstein Kamini FX elektromos kandalló,


37.590 Ft -tól

Romantikus kandalló hangulat minden este, minden évszakban! A Klarstein Kamini FX elektromos kandalló tűz nélkül működik mindössze egy gombnyomással. Nem csak a már meglévő elektromos kanda Teljes leírás >

Boltok és árak

Termékleírás

Romantikus kandalló hangulat minden este, minden évszakban! A Klarstein Kamini FX elektromos kandalló tűz nélkül működik mindössze egy gombnyomással. Nem csak a már meglévő elektromos kandallókban használhatja, hanem szabadon álló készülékként is elhelyezheti a szobában. A tüzifán látható finom fényt a 2 wattos LED biztosítja, amely egyedülálló mozgásával valódinak tűnő izzó fát varázsol. A bekapcsolható fűtés funkció kétféle teljesítményfokozatban működtethető: 1000 vagy 2000 Watt. A kandalló szellőzés funkcióval is rendelkezik. Akár nyáron is élvezheti a kandallóban égő tüzet: egyszerűen csak a megvilágítást kapcsolja be. Kompakt konstrukciójának és alacsony tömegének köszönhetően a Kamini kandalló szinte bárhol elhelyezhető. Emellett a Klarstein Kamini FX kandallóbetét egyszerűen vezérelhető a billenő kapcsolókkal. Tisztítása a klasszikus kandallókkal szemben sokkal könnyebb: nem keletkezik hamu, korom vagy füst, minden tiszta marad. élvezze a valódinak tűnő tüzet és a kellemes meleget bármikor: a Klarstein Kamini FX készülékkel ez nem probléma többé.

Gyártó
Klarstein
Típus
Kandallóbetét
Tüzelőanyag
Elektromos
Teljesítmény
2 kW

Az olcsó.hu Klarstein Kamini FX elektromos kandalló, kandallóbetét, 1000/2000W, 2W LED, fekete árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Klarstein Kamini FX elektromos kandalló, kandallóbetét, 1000/2000W, 2W LED, fekete vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.

Árváltozás

E-Mail értesítést kérek, ha ez a termék olcsóbb lesz mint

Hozzászólások