Klarstein Grenoble elektromos kandalló


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Klarstein Grenoble egy elektromos kandalló, amely minden helyiség hangulatát kellemesebbé teszi. A Grenoble egy égo elektromos kandalló, mely otthonát romantikus hangulattal tölti meg. Már be Teljes leírás >

Termékleírás

A Klarstein Grenoble egy elektromos kandalló, amely minden helyiség hangulatát kellemesebbé teszi. A Grenoble egy égo elektromos kandalló, mely otthonát romantikus hangulattal tölti meg. Már bekapcsolás elott nagyon szép és érdekes kiegészíto benyomását kelti. Ugyanis részletesen átgondolt dizájnnal bír mely a régmúlt idoket idézi. Arról, hogy egy modern berendezésrol van szó, csak a hiányzó elvezeto cso árulkodik. Hiánya azonban nagy elony. Mert ha szeretne befuteni a kandallóban, elegendo lesz a klasszikus konnektor is. Bekapcsolás után helyiségeit kellemes fény és kiváló hangulat lepi el.De a Klarstein Grenoble nemcsak egy muködéséképtelen dekoráció. A gomb megnyomása után hoátereszto ventillátor indul el, mely szobáját gyorsabban és hatékonyabban futi fel mint a központi futés. Használata ezen kívül élményszámba megy. A futés intenzitását gond nélkül lehet a helyszín adottságaihoz igazítani. A Klarstein Grenoble 1850 wattos teljesítménnyel rendelkezik és muködése csendes. Minden vezérloeleme az elülso oldalán található, feltunésmentesen.

Gyártó
Klarstein
Típus
Kandalló
Tüzelőanyag
Elektromos
Teljesítmény
1.85 kW
Befűthető légtér
37 m3

Az olcsó.hu Klarstein Grenoble elektromos kandalló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Klarstein Grenoble elektromos kandalló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.