Klarstein Chamonix elektromos kandalló


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

A Klarstein Chamonix egy kellemes elektromos kandalló, amely csodálatosan romantikus hangulatot hoz el otthonába. Nagy méreteinek köszönhetoen a Chamonix szó szerint szembetuno jelenség. Felso r Teljes leírás >

Termékleírás

A Klarstein Chamonix egy kellemes elektromos kandalló, amely csodálatosan romantikus hangulatot hoz el otthonába. Nagy méreteinek köszönhetoen a Chamonix szó szerint szembetuno jelenség. Felso része elegendo helyet biztosít gyertyatartó, fotók vagy más dekorációs tárgyak számára, amelyekrol Ön úgy gondolja, hogy különleges helyet érdemelnek.A kandalló szerkezete szilárd fából készült fehér lakkal lekenve, így nyújtva klasszikus kandalló-hatást. A berendezés nagy elonye, hogy kicsomagolás után azonnal elkezdheti használni. Mindössze helyet kell neki találni, és klasszikus elektromos dugaljhoz csatlakoztatni. Elindítása után otthona igazán melegséggel telivé válik.A kandalló ablaka autentikusan az égo fát imitálja és a lobogó lángot szimulálja, így ez a fa kandalló szinte a felismerhetetlenségig megegyezik az eredetivel. Viszont a Klarstein Chamonix fa rárakása és a tuz szítása nélkül is ég. Dekorációs célokon kívül ez a berendezés futo funkciót is betölt. A kapcsoló megnyomásával aktiválja a hofújó ventilátort és Ön egyértelmuen meleget érez majd. Kívánsága szerint ennek a 2000 Watt teljesítményu ventilátornak két fokozatát állíthatja be. A tiszteletre méltó teljesítmény ellenére a ventilátor igazán csendes, így az idillt nem kísérik nem kívánt hanghatások.A Charmonix kandallóval esténként nyugodtan összegömbölyödhet a puha takaró alatt és elfelejtheti a stresszes napot.

Gyártó
Klarstein
Típus
Kandalló
Tüzelőanyag
Elektromos
Teljesítmény
2 kW
Befűthető légtér
40 m3

Az olcsó.hu Klarstein Chamonix elektromos kandalló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Klarstein Chamonix elektromos kandalló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.