Hunor/Zvezda MFVR9 vízteres kandalló


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Hunor/Zvezda MFVR9 sütős vízteres kandalló > Teljesítmény: 5-6kW levegő oldalon, 3-6kW vízoldalon /nyitott rendszerre/ Leírás A Zvezda MFVR9 vízteres kandalló kíválóan alkalmas egy kb Teljes leírás >

Termékleírás

Hunor/Zvezda MFVR9 sütős vízteres kandalló


> Teljesítmény: 5-6kW levegő oldalon, 3-6kW vízoldalon /nyitott rendszerre/
Leírás
A Zvezda MFVR9 vízteres kandalló kíválóan alkalmas egy kb. 35nm-es helyiség befűtésére plusz két kisebb másik helyiség radiátorokkal való felfűtésére (wc, fürdő).
A tűztér belsejében lévő meghajlított spirálcső segítségével rendkívül hatékonyan adja át az égés során elégetett tüzelőanyag a meleget a radiátoroknak.
A kandalló erős stabil szerkezetű, fa tüzelőanyaggal való fűtés a javasolt.
A másodlagos levegő beeresztés szabályozóval kiválóan szabályozhatjuk a égést.
A készülék rendelkezik egy sütő résszel.
A készülék rendelkezik egy sütő résszel.

Gyártó
Hunor
Típus
Vízteres kandalló
Tüzelőanyag
Fatüzelésű
Teljesítmény
6 kW

Az olcsó.hu Hunor/Zvezda MFVR9 vízteres kandalló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Hunor/Zvezda MFVR9 vízteres kandalló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.