Edilkamin Warm kályha


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Modern technológia kellemes hangulatú burkolatba rejtve: ez az Edilkamin vízteres, fatüzelésű kályhája. Az oldafalak, a frontális elem és a talapazat öntvény, míg a szerkezet és a tűztér Teljes leírás >

Termékleírás

Modern technológia kellemes hangulatú burkolatba rejtve: ez az Edilkamin vízteres, fatüzelésű kályhája. Az oldafalak, a frontális elem és a talapazat öntvény, míg a szerkezet és a tűztér alapanyaga lemez. Külsejét modern vonalú kerámia díszíti. Kétféle színben válszatható: borostyán vagy sötétpiros változatban. A "CS" verzió a zárt fűtési rendszerre kötéshez alkalmazkodóan hőszerélővel és biztonsági termosztatikus szeleppel ellátott.

Műszaki adatok CS

szélesség cm 64 64
mélység cm 56 56
magasság cm 108 108
össz. teljesítmény kW 19,7 14
vízre fordított teljesítmény kW 11,6 10
hatásfok % 80,7 81,6
víztartalom l 40 40
fafogyasztás kg/h 5,5 4
Ø füstkivezetés cm 15 15
külső levegő bevezetés cm² 200 200
súly kg 250 255
felfűthető légtér (szigeteléstől függően) m³ 485 340

Gyártó
Edilkamin
Típus
Kályha Vízteres kályha
Tüzelőanyag
Fatüzelésű
Teljesítmény
19.7 kW
Befűthető légtér
485 m3

Az olcsó.hu Edilkamin Warm kályha árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Edilkamin Warm kályha vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.