Edilkamin Space kályha


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Vadonatúj fejlesztésű pellet kályha, a "Simpaty Line" készülék családból; eredeti "homokóra" design-ra fazonírozott külsővel. Technológiai újítás a készülékbe beépített "sistema Le Teljes leírás >

Termékleírás

Vadonatúj fejlesztésű pellet kályha, a "Simpaty Line" készülék családból; eredeti "homokóra" design-ra fazonírozott külsővel. Technológiai újítás a készülékbe beépített "sistema Leonardo®", amely a különböző égési paraméterek analizálásával optimális égést biztosít és minimálisra csökkenti a fűtőanyag felhasználást. A kályha teljes belső szerkezete öntvény, a fedlapra szerelt szinoptikus panelen történnek a beállítások. A Space pellet készülék alkalmas a meleg levegő 100%-os elcsatornázásra (a szomszédos helységekbe), a megfelelő szerelvényegységek kiépítésével. Oldalait és a fedlapot különleges, kemény homokkőburkolat díszíti.


Műszaki adatok min/max
szélesség cm 62
mélység cm 56
magasság cm 107
hasznos teljesítmény kW 5,5/11
hőhozam % 90,06
fűtőanyag fogyasztás (pellet) kg/h 1,2/2,6
tartály kapacitása kg 19
autonomia h 6/13,5
Ø füstcső csatlakozás cm 8
Ø külső levegő beszívás cm 4
súly kg 282
felfűthető légtér (előírt szigetelés esetén) m³ 285

Gyártó
Edilkamin
Típus
Kályha
Tüzelőanyag
Pellet tüzelésű
Teljesítmény
11 kW
Befűthető légtér
285 m3

Az olcsó.hu Edilkamin Space kályha árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Edilkamin Space kályha vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.