Edilkamin Riga 54 V kandallóbetét


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Sík üveges Frontális fűtőanyag fogyasztás (fa) Kg/h 3.5 hőteljesítmény kW 10.5 külső levegő beveztés keresztmetszete cm² 80 ventillátor teljesítménye m³ /h 160x2 ventillátorok e Teljes leírás >

Termékleírás

Sík üveges

Frontális

fűtőanyag fogyasztás (fa) Kg/h 3.5

hőteljesítmény kW 10.5

külső levegő beveztés keresztmetszete cm² 80

ventillátor teljesítménye m³ /h 160x2

ventillátorok elnyelése W 20x2 Ø

füstcső csatlakozás keresztmetszete cm 20 Ø

meleg levegő kivezetés cm 14x2 Ø

kémény ( min. 2 m magasság esetén) cm 20 Ø

kémény ( min. 4 m magasság esetén) cm 16

súly kg 100

felfűthető légtér (előírt szigetelés mellet) m³ 300Fatüzelésű acélköpenybe ültetett öntvény tűztérbetét, fekete acél profilokkal.

Riga 54 V kandalló automata füstszabályozó mechanizmussal ellátott készülék

A frontális meleglevegő kivezetés alternatíváka a fedlap két meleg levegő kivezetése, melyen keresztül elcsatornázható a felmelegített levegő.

Gyártó
Edilkamin
Típus
Kandallóbetét
Tüzelőanyag
Fatüzelésű
Teljesítmény
10.5 kW
Befűthető légtér
300 m3

Az olcsó.hu Edilkamin Riga 54 V kandallóbetét árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Edilkamin Riga 54 V kandallóbetét vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.