Edilkamin Luce Plus 54 kandallóbetét


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Fatüzelésű frontális tűztérbetét, “teljes tűzpanorámával”, gravírozott kerámiaüveggel; öntvény (Luce Plus) égőtér, rendkívül kompakt egység, műszaki és esztétikai szempontb Teljes leírás >

Termékleírás

Fatüzelésű frontális tűztérbetét, “teljes tűzpanorámával”, gravírozott kerámiaüveggel; öntvény (Luce Plus) égőtér, rendkívül kompakt egység, műszaki és esztétikai szempontból is igényesen megvalósított készülék. A teljes egészében üvegezett frontfelület sejtelmessé, ugyanakkor rndkívül modernné varázsolja. Igény szerint két változatban is elérhető: természetes légáramlással vagy ventilációs rásegítéssel.
Paraméterei alapján a Luce Plus 54 tűztér kisebb helyiségek fűtésére a legalkalmasabb, kompakt, kis helyigényű kandallóburkolat kitűnően építhető köré.
A Luce Plus 62 nagyobb teljesítményű kisebb testvérénél, msgjelenésében is dominánsabb, tágasabb helyiségekbe praktikus az elhelyezése.

Gyártó
Edilkamin
Típus
Kandallóbetét
Tüzelőanyag
Fatüzelésű
Teljesítmény
10.5 kW
Befűthető légtér
275 m3

Az olcsó.hu Edilkamin Luce Plus 54 kandallóbetét árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Edilkamin Luce Plus 54 kandallóbetét vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.