Edilkamin Lilia kandalló


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Fatüzelésű mobil kandalló eklektikus formába öntve, teamelegítővel kiegészítve. A meleg levegő ármalása természetes úton történik. Az égéstér és a frontális rész teljes egészébe Teljes leírás >

Termékleírás

Fatüzelésű mobil kandalló eklektikus formába öntve, teamelegítővel kiegészítve. A meleg levegő ármalása természetes úton történik.
Az égéstér és a frontális rész teljes egészében öntvényből készült. Kerámia díszítése nem szokványos, de szemet gyönyörködtető. A tűztér alatti kényelmes fatároló praktikus célokat szolgál.


Műszaki adatok min/max
szélesség cm 60
mélység cm 48
magasság cm 94
tűztér nyílás (L x P x H) cm 30x30x24
hőteljesítmény kW 3/7,8
hatásfok % 79,2
fűtőanyag fogyasztás (fa) kg/h 1/2,5
Ø füstcső csatlakozás keresztmetszete cm 13
Ø külső levegő beszívás cm 16
súly kg 140
felfűthető légtér (szigeteléstől függően) m³ 205

Gyártó
Edilkamin
Típus
Kandalló
Tüzelőanyag
Fatüzelésű
Teljesítmény
7.8 kW
Befűthető légtér
205 m3

Az olcsó.hu Edilkamin Lilia kandalló árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Edilkamin Lilia kandalló vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.