Edilkamin LUCE 54 kandallóbetét


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Fatüzelésű tűztérbetét acélköpennyel burkolt öntvény égéstérrel, különleges, kompakt formába öntve, megjelenésében és a műszaki megoldások tekintetében is nagyon átgondolt modell Teljes leírás >

Termékleírás

Fatüzelésű tűztérbetét acélköpennyel burkolt öntvény égéstérrel, különleges, kompakt formába öntve, megjelenésében és a műszaki megoldások tekintetében is nagyon átgondolt modell.
Igény szerint két változatban is elérhető: természetes légáramlással vagy ventilációs rásegítéssel.
Paraméterei alapján a Luce 54 tűztér kisebb helyiségek fűtésére a legalkalmasabb, kompakt, kis helyigényű kandallóburkolat kitűnően építhető köré.
A Luce 62 nagyobb teljesítményű kisebb testvérénél, msgjelenésében is dominánsabb, tágasabb helyiségekbe praktikus az elhelyezése.

Gyártó
Edilkamin
Típus
Kandallóbetét
Tüzelőanyag
Fatüzelésű
Teljesítmény
10 kW
Befűthető légtér
260 m3

Az olcsó.hu Edilkamin LUCE 54 kandallóbetét árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Edilkamin LUCE 54 kandallóbetét vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.