Edilkamin Flat 100 kandallóbetét


A termékhez jelenleg nincs ajánlatunk

Zárt tűztér, modern design, lemezköpenybe burkolva. Az égéstér belsejét a rendkívüli jó minőségő ECOKERAM® kerámia burkolja. A Flat egy autonom módon működtethető modell, mely több Teljes leírás >

Termékleírás

Zárt tűztér, modern design, lemezköpenybe burkolva. Az égéstér belsejét a rendkívüli jó minőségő ECOKERAM® kerámia burkolja.
A Flat egy autonom módon működtethető modell, mely több helyiség fűtésére is alkalmas, folyamatosan jelentős hőtermelést működést garantálva. Kerámiaüvege több napos használat után is tiszta marad; Jelentős hőhozama mellett, fafogyasztása alacsony.
A meleg levegő cirkuláció természetes légáramlással vagy ventillátoros rásegítéssel működhet. Az opcióként választható kit 4 flexibilis csövén keresztül elcsatornázható a felmelegedett levegő.

választható burkolatok

Műszaki adatok min/max
szélesség cm 125
mélység cm 59
magasság cm 134
tűztér nyílás (L x P x H) cm 100x38x50
hőteljesítmény kW 5/10,5
hatásfok % 75
fűtőanyag fogyasztás (fa) kg/h 1,6/3,5
Ø füstcső csatlakozás keresztmetszete cm 25
Ø külső levegő beszívás cm 12,5
súly kg 305
felfűthető légtér (szigeteléstől függően) m³ 275

Gyártó
Edilkamin
Típus
Kandallóbetét
Tüzelőanyag
Fatüzelésű
Teljesítmény
10.5 kW
Befűthető légtér
275 m3

Az olcsó.hu Edilkamin Flat 100 kandallóbetét árlistájában megjelenő termékek a forgalmazó boltokban vásárolhatók meg, az olcsó.hu nem árusítja azokat. A forgalmazó az adott termék árára kattintva érhető el. A megjelenített árak, információk és képek tájékoztató jellegűek, azok pontosságáért az olcso.hu üzemeltetője nem vállal felelősséget. Kérjük, hogy Edilkamin Flat 100 kandallóbetét vásárlása előtt a forgalmazó webáruházban tájékozódjon részletesen a termék áráról, a vásárlás feltételeiről, a termék szállításáról és garanciájáról.